CV

Persoonlijk

CV

Personalia

Naam
Stephanie Komen
E-mailadres
komen.stephanie@gmail.com
Geboortedatum
20 januari 1987
Taalbeheersing
Nederlands & Engels

Diploma’s

2017 – Heden HBO
NIA Academy Interieur Ontwerpen 
2007 – 2008 HBO
Hogeschool van Amsterdam
2008 Propedeuse Interactieve Media
2003 – 2007 MBO
Grafisch Lyceum Amsterdam
2007 MBO Diploma Vormgeven
1999 – 2003 VMBO
Oostvaarders College Almere
2003 VMBO Diploma

Werkervaring

03 – 2012 / heden ZiggoVodafone
Customer Care employee
In eerste instantie ben ik aangenomen op de Ziggo helpdesk voor storingen, waar ik klanten ondersteun met digitale televisie, telefonie- of internetproblemen. Na anderhalf jaar is daar de skill Mobiel bij gekomen. Hiermee bied ik klanten ondersteuning bij hun mobiele Ziggo abonnement. Ook administratieve handelingen vallen hieronder, uitleg geven over facturen, abonnementen wijzigen en opvoeren. Tijdens het opstarten van mobiel heb ik veel feedback gegeven op de processen. Dit omdat er intern nog weinig kennis was over het mobiele product. Mijn bijdragen werden positief ontvangen en daadwerkelijk uitgevoerd waardoor ik in juni 2014 ben gevraagd om deel te nemen aan het ADT (Agent DeskTop) project. Binnen het ADT project was ik verantwoordelijk voor het testen van nieuwe opleveringen maar ook het design werd door mij aangeleverd. Sinds juni 2015 bezit ik ook de algemene Admin en Billing skill. Hierdoor ben ik allround Customer Care employee.

 

10 – 2011 / 02 – 2012 Tempo Team
Administratief Medewerkster
Het betrof hier administratief uitzendwerk voor Stichting Kinderopvang Purmerend. Ik had hier verschillende taken waaronder receptionistische werkzaamheden; telefoon opnemen en afhandelen, inkomende en uitgaande post verwerken, klanten op kantoor te woord staan en voorzien van kof e of thee. Mijn administratieve werkzaamheden waren contracten uitdraaien, dossiers bijhouden en vernieuwen en de boekhoudster ondersteunen.

 

04 – 2011 / 09 – 2011 Alpha Impex
Creatief Ontwerper
Als creatief ontwerper was ik verantwoordelijk voor nieuwe ontwerpen als wel reeds bestaande ontwerpen naar de eisen van de klant omzetten. Van al deze ontwerpen maakte ik een presentatie voor de klant. Ook maakte ik foto’s van alle ontworpen producten in de fotostudio.

Mijn portfolio bij Alpha Impex

 

07 – 2010 / 12 – 2010 Scoot Media
Web Designer
Bij Scoot Media was ik was verantwoordelijk voor web-banners, email-templates en web-uitingen. De opdrachten kwamen binnen via een Publish Manager en moesten meestal binnen een paar uur af zijn.

Mijn portfolio van werk bij Scoot Media

 

08 – 2008 / 06 – 2010 Present Time
Jr. Graphic Designer
Binnen dit bedrijf was ik verantwoordelijk voor alle verpakkingen van de brands ‘Karlsson’ ‘PT,’ en ‘Wanted’. Verder onderhield ik contact met de leveranciers/ drukkers in Azië; de ‘die-lines’ aanvragen, zorgen dat de verpakkingen met de juiste PMS kleuren werd gedrukt en dat het op tijd verscheept werd. Kortom, met mijn neus er bovenop zitten. Ook heb ik voor bovengenoemde brands print-ont- werpen en producten ontwikkeld.

Mijn portfolio van werk bij Present Time